FHI Workshop ‘Succesvol verkopen anno 2022’


Hoe ga jij als verkoper het gesprek aan anno 2022 met alle ontwikkelingen in de markt?Dinsdag 4 oktober 2022, 12.30 – 17.00 uur

(start 12.30 uur met lunch en afronden om 16.30 uur met een netwerkborrel)

Locatie: FHI, Leusderend 12 in Leusden

Mocht je niet de mogelijkheid hebben om fysiek aanwezig te zijn in Leusden, dan kun je deze workshop ook online volgen. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.  

Eenmaal, andermaal slecht nieuws…toch verkocht! Beperkingen in de supply chain leveren langere levertijden en veelal hogere prijzen op. Jij als verkoper moet dat maar zien uit te leggen aan de klant. Zelfs als de offerte door de klant getekend is, gaat tegenwoordig de prijs omhoog. Ga daar maar aan staan! Maar hoe vlieg je zo’n gesprek aan? Hoe balanseer je belangrijke factoren en principes?

Daarnaast heb je wellicht leads van WoTS 2022 waar je mee aan de slag wilt. Het eerste contact is op de beurs gelegd en hoe geef je hier nu een goed vervolg aan zodat je van lead naar klant gaat?

In deze workshop verbeter jij als verkoper je kennis en (gespreks)vaardigheden in lastige situaties. Je leert en oefent in te spelen op de situatie en om te gaan met bezwaren.

Je oefent als verkoper met situaties die jezelf meemaakt en je leert in moeilijke gesprekken de focus te verleggen naar zaken waar jij wel invloed op hebt. Je leert hoe je bezwaren kunt overwinnen en hoe je je commerciële slagkracht kunt vergroten door het verkrijgen van relevante informatie, met als gevolg dat je succesvoller zult zijn in je sales resultaten.

De workshop kent een goede mix van theorie en praktijk, zodat je direct na het volgen van de workshop met de verschillende onderwerpen in jouw eigen dagelijkse praktijk aan de slag kunt gaan. De workshop is interactief. De groepsgrootte is maximaal 24 deelnemers.

– in deze workshop staan de vaardigheden van de verkoper centraal, mocht je actuele vragen hebben over overeenkomsten, voorwaarden en leveringen dan kunnen we je hier via legal@fhi.nl (FHI Advies) verder in adviseren. – 

Doelgroep
Verkopers, die hun commerciële en communicatieve vaardigheden willen verbeteren, met het oog op de huidige ontwikkelingen in de markt, om meer uit hun verkoopinspanningen te halen.

Aanmelden en kosten

Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina.
De deelnamekosten voor deze workshop bedragen € 199,- exclusief btw per persoon voor leden van FHI. Voor niet-leden € 329,- exclusief btw per persoon.

N.B.: Annulering geeft geen recht op creditering van de deelnamekosten, wel kan een vervangende deelnemer worden aangemeld.

Programma

12.30 uur Ontvangst met lunch
13.00 uur Sales ontwikkelingen, belemmeringen en commerciële slagkracht
14.00 uur Pauze
14.15 uur Pro-actieve marktbewerking & jouw invloed; omgaan met bezwaren
15.15 uur Pauze
15.30 uur Prospects, voorbereiding & verwachtingen; een positief contact van lead naar klant, ook online (CODA Model)
16.30 uur Afsluitende borrel

Elk workshoponderdeel wordt afgesloten met praktische tips en handvatten, waarmee je direct aan de slag kunt. De setting is er op ingericht dat de deelnemers vragen kunnen stellen en onderlinge ervaringen kunnen uitwisselen. In de workshop is er ook ruimte voor een persoonlijke casus, deze kun je vooraf omschrijven op het aanmeldformulier.

Spreker:
Fré Boels
ISA Training & Coaching
T: 06-205 24 113
E: fre.boels@isatraining.nl
W: ISA Maatwerk Verkooptraining, Communicatietraining & Management training | ISA Training