Je Outlook Mailbox de baas in 5 simpele stappen


Controleer jij je e-mail of controleert je e-mail jou?

Stroomt je mailbox over? Zie jij door je e-mails je mailbox niet meer? Ben je hierdoor e-mails soms kwijt of vergeet je te reageren?

De mailbox is voor veel mensen een echte productiviteitskiller. Je kan gemiddeld 2 tot 3 uur per dag kwijt zijn aan e-mails behandelen en zoeken in je mailbox. Dit gaat ten koste van de tijd die je ook had kunnen gebruiken voor belangrijk en wel productief werk.

Daarnaast is de mailbox vaak één van de grootste afleiders die er voor zorgt dat je je werk niet gedaan krijgt. Dit terwijl het toch echt een stuk handiger kan. De meeste mensen hebben dit alleen nooit geleerd. Door slim met Outlook om te gaan bespaar je niet alleen veel tijd en frustratie, je kunt zelfs je mailbox als productiviteitstool gaan gebruiken.

Tijdens deze workshop leer je hoe je iedere dag binnen maximaal één uur helemaal klaar bent met je mailbox. Ook leer je handige tips en tricks die alles nog makkelijker voor je maken. Het is een interactieve workshop dus je gaat aan de slag met de uitdagingen die jij ervaart en vindt je eigen manier om de dingen die jij tijdens de workshop leert te implementeren.

 

Tijdens deze workshop direct aan de slag met jouw mailbox

Neem je eigen laptop mee want je kunt tijdens deze workshop meteen met je eigen mailbox aan de slag, zodat je de praktische tips en tools direct kunt toepassen. Gezamenlijk richten we je mailbox optimaal in, in Outlook, zodat je exact weet wat jou te doen staat, waar jouw prioriteiten liggen en welke taken jouw aandacht en tijd nodig hebben. De basis voor goed mailbox management is dus al gelegd voor dat je weer terug komt op je werk. Daarnaast leer je een serie slimme technieken om de verandering vol te houden, zelfs in de hectiek van alledag.

Doel: Maak van je Outlook mailbox een handige productiviteitstool waardoor je slim en snel je mail kunt verwerken. Zo heb je meer tijd over om te werken aan belangrijke zaken en kun je je hier beter op focussen.

Doelgroep: Professionals die graag minder tijd kwijt willen zijn aan hun Outlook mailbox en meer tijd willen voor ander belangrijk werk.

Datum, plaats en locatie: 7 mei 2019 bij FHI, Leusderend 12, 3830AK Leusden

Let op! Tijdens deze training kun je direct met je eigen mailbox aan de slag. Dus neem je laptop mee zodat je dit direct kunt toepassen.

 

Programma

12:00 Inloop en lunch
.
12:30
Waarom mailboxen exploderen en wat jij er aan kunt doen
Archiefindeling en agendabeheer
Overzicht op taken en deadlines
14:00 Pauze
14:15 Outlook mailbox beheren: de tips & tricks
15:15 Pauze
15:45 Aan de slag: slim e-mails verwerken met het OBO model
16:45 Afsluitende borrel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resultaat:

  • Je bent je mailbox en je agenda de baas
  • Je kent 3 speciale tools die helpen om controle te houden, zelfs als het druk is
  • Je bent iedere dag binnen één uur klaar met je mail
  • Je mailbox is zo ingedeeld dat je alles super makkelijk kan vinden
  • Je hebt meer tijd over voor belangrijk en wel productief werk

 

Spreker: Vivianne Kroone

Vivianne Kroone staat bekend als de meest praktische hulp op het gebied van mailboxen in Nederland. Vivianne werkte zelf bijna 10 jaar als persoonlijke assistent toen ze besefte dat ze 50% van de tijd collega’s aan het trainen was in hoe ze hun mailbox beter konden gebruiken. Daarom doet ze dit nu fulltime. Haar klanten zijn onder anderen het WNF, de Belastingdienst, Halfen, Testo en Sodexo Services Nederland.

https://mailboxmaster.nl/ *** info@mailboxmaster.nl