Jong & Ambitieus


Samenwerken in teams. Inzicht in dynamiek!

Dit jaar een nieuwe editie van Jong & Ambitieus om aanstormende, veelbelovende jonge talenten van FHI-bedrijven te laten leren en netwerken. Er worden op zo’n dag contacten gelegd die decennia lang hun waarde bewijzen.

We duiken in het thema ‘Samenwerken in teams. Inzicht in dynamiek’. Hoe krijg je een bevlogen en betrokken team?

Samenwerken in teams – zonder wrijving geen glans

Samenwerking in teams gaat over enthousiasme, inspiratie en energie. Maar ook over botsingen, conflicten en allergieën.

Hoe zorg je ervoor dat jouw team betrokken blijft en intrinsiek gemotiveerd werkt voor de organisatie? Binnen een team heb je verschillende personen met verschillende kwaliteiten. In elke organisatie gaat het over hoe mensen met elkaar een doel realiseren. Wat is het samenspel van persoonlijkheden? Hoe kun je elkaar positief beïnvloeden. Hoe zorg je ervoor dat men zich verbonden voelt met de organisatie?

Je krijgt inzicht in de dynamiek binnen jouw team en daarmee ook over hoe optimaal samen te werken.

Het team als basis voor duurzame inzetbaarheid

Snel veranderende technologieën, nieuwe klantvragen, en vergrijzing en vergroening op de arbeidsmarkt. Hoe slaag je als onderneming in de technologiebranches bij de uitdagingen die komen kijken bij deze veranderingen? Deze uitdagingen vragen er namelijk om dat jouw organisatie wendbaar is, dat medewerkers voldoende ‘uitgerust’ zijn om alles wat op hen af komt aan te kunnen en tevens om een gezonde blik hebben gericht op de toekomst. Het belang van jouw team bij duurzaame inzetbaarheid is cruciaal voor een toekomstbestendige en gezonde organisatie waar mensen vitaal, met plezier en betrokkenheid werken.

Beken kleur!

Je meld je aan middels het formulier hieronder. Na aanmelding ontvang je uiterlijk twee weken van te voren een e-portfolio die je invult om inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten.

Wat gaan we doen?

Tijdens de bijeenkomst:

  • Geeft iScreen een presentatie over jouw verschillende kwaliteiten en valkuilen;
  • Geeft VIT-MKB aansluitend een presentatie over duurzame inzetbaarheid én;
  • … dat houden we nog even geheim..Aanmelden