MEMS & Photonics Innovations Event


Op dinsdag 29 oktober a.s. nodigen wij u uit voor de netwerkbijeenkomst ‘MEMS & Photonics Innovation Event’ dat gehouden wordt bij de Marienhof te Amersfoort. Dit event is een samenwerking tussen MinacNed, PhotonDelta, PhotonicsNL en het cluster Actieve componenten vanuit de branche FHI Industriële Elektronica.

Het event richt zich op de volgende vraagstukken: wat zijn de mogelijkheden voor PICs on InP, welke uitdagingen zijn er voor de marktintroductie van MEMS-spiegels voor verschillende toepassingen, hoe fabriceer je positioneerbare golfgeleiders, hoe ondersteunt geïntegreerde fotonica voor de ontwikkeling en productie van de volgende generatie systemen, waarom is het gebruik van met name op silicium-nitride gebaseerde fotonische integratie interessant en hoe kan een nieuw fotonisch idee worden gerealiseerd. Verwacht inspirerende verhalen van sprekers uit de industrie en de wetenschap:

Richard Visser –  SMART Photonics

Marijn van Os – Scinvivo

Tjitte- Jelte Peters – PInS

Douwe Geuzebroek – Lionix International

Meld u nu gratis aan voor een bezoek aan het ‘MEMS & Photonics Innovations event’ en laat u informeren over nieuwe technologieën, maak kennis met eventuele interessante bedrijven en geniet van een lunch en gezellige netwerkborrel.

Programma:

12.30 uur inloop met lunch

13.25 uur start programma

16.10 uur netwerkgelegenheid en borrel

17.00 uur einde

Voor meer informatie en een compleet programma overzicht, klik hier.