Workshop ‘De basis van het aanbestedingsrecht’


De basis van het aanbestedingsrechtDinsdag 7 december 2021, 14.00 – 16.00 uur

Locatie: Online via MS Teams

Organisaties worstelen vrijwel dagelijks met aanbestedingsprocedures. Het levert veel papierwerk op, criteria en eisen zijn vaag of naar een specifieke partij toegeschreven, de eisen zijn onredelijk of de procedure is onduidelijk. In een korte workshop legt advocaat Bob van der Kamp je de basisbeginselen van het aanbestedingsrecht uit.

Op maandag 13 december organiseren we de vervolgworkshop ‘Aanbesteden voor pro’s’.

 

Doelgroep:
Deze workshop is voor inschrijvers op aanbestedingen in de technologiebranches zoals directeuren en eindverantwoordelijken, medewerkers verkoop en inkoop en tendermanagers.

Aanmelden en kosten:
Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. De kosten bedragen €99,- exclusief btw per persoon voor leden van FHI of MinacNed. Voor niet-leden €250,- exclusief btw per persoon.

N.B.: Annulering geeft geen recht op creditering van kosten, wel kan een vervangende deelnemer worden aangemeld.

Spreker:
Bob van der Kamp
Lexsigma
T: 06-470 12 614
E: bob.vanderkamp@lexsigma.nl

FHI Advies is er voor al jouw ondernemersvraagstukken | FHI, federatie van technologiebranches

Bob van der kamp is advocaat sinds 1998. Na zijn rechten- en economiestudie in Londen en Utrecht werkte hij jarenlang in de internationale advocatuur en management consultancy. Daarin ontwikkelde hij een focus op de zorg en perifere markten. Bob is gespecialiseerd in adviseren en procederen over de volgende onderwerpen:

  • Contractenrecht
  • Ondernemingsrecht (aandeelhoudersgeschillen, aandeelhouderscontracten, maatschaps- en VOF-contracten, bestuurdersaansprakelijkheid, reorganisatie en herstructurering, management buy outs)
  • Aanbestedingsrecht (beoordelen, opstellen bestek, aanbestedingsprocedure, begeleiding voor inschrijving (bijv. vragen stellen), entameren en voeren van kort geding
  • Financiering en bekostiging van zorg (w.o. medische hulpmiddelen)
  • Governance vraagstukken (inrichting PPS (zorg) netwerken)