Hoe finance de beste vriend van sales wordt!


Aanmelden

 

 

 

Dat er de laatste jaren grote stappen zijn gezet in de manier waarop finance-afdelingen in organisaties zijn betrokken bij de business is geen nieuws. Maar om van reactief rapporteren te transformeren naar het ondersteunen van de groei van de organisatie, is in veel bedrijven nog een uitdaging waar men dagelijks mee worstelt.

Neem de creditmanager, hij kijkt nog steeds voornamelijk naar de risico’s van non-betaling en heeft in een periode van welvaart en lage rentestanden maar een geringe invloed op de effectiviteit van de onderneming.

Toch kan zijn expertise, aangevuld met de juiste data, organisaties helpen naar meer winstgevende groei. Met juist die klanten die optimaal bijdragen aan de groei en winstgevendheid van bedrijven, zetten hij en zijn afdeling een volgende stap in de functie van  “business enabler”.

In deze workshop kijken we hoe klantdata ons kan helpen in onze zoektocht naar de perfecte klant en heeft u praktische voorbeelden van de mogelijkheden die data en analytics ons tegenwoordig kunnen brengen.

 

Doel: In deze workshop kijken we hoe klantdata ons kan helpen in onze zoektocht naar de perfecte klant en heeft u praktische voorbeelden van de mogelijkheden die data en analytics ons tegenwoordig kunnen brengen.

Doelgroep: Directeuren, creditmanagers, salesmanagers, controllers en debiteurenbeheerders.

Aanmelden en kosten: De kosten bedragen €160,- exclusief btw per persoon voor leden van FHI of MinacNed. Voor niet-leden €320,- exclusief btw per persoon.

Programma

12:00 inloop en lunch

12:30 deel 1 – De ontwikkelingen in Credit management

14:00 pauze

14:15 deel 2 – De volgende stap in klantdata

15:15 pauze

15:45 deel 3 – Voorbeeldcase

16:45 afsluitende borrel

 

De setting is er op ingericht dat de deelnemers vragen kunnen stellen en onderlinge ervaringen kunnen uitwisselen. In de workshop is ook enige ruimte voor de persoonlijke case. Bij het aanmelden kunt u van te voren uw verwachtingen en vraagstukken doorgeven aan de spreker.

 

Spreker: Frans van den Heuvel – Graydon

T: (020) 567 99 69 | W: www.graydon.nl | E: f.van.den.heuvel@graydon.nl

Na zijn studie vervulde Frans diverse verkoopfuncties in de creditmanagementwereld. Nu is Frans van den Heuvel al sinds jaren het gezicht van Research & Learning. Hij ziet veel overeenkomsten tussen verkopen en het financieel beheren van klanten. Logisch dus dat u in veel van de eLearnings & trainingen die Frans ontwikkelde deze visie terug vindt. Hij schrijft blogs over credit management en de factor mens in dit vakgebied.