Arbodiensten, verzuimbegeleiding en preventie door ArboNed

Het verzuim binnen uw bedrijf verlagen en laag houden. Daarvoor hebt u positieve, energieke en betrokken werknemers nodig. Collega’s die écht zin hebben in werk. Deze mensen hebben meer plezier, leveren betere prestaties en verzuimen minder vaak. Met inzicht in de echte verzuimoorzaak, ondersteunen de professionals van ArboNed u bij de meeste effectieve route naar duurzaam herstel, het verlagen van frequent verzuim en het voorkomen van langdurig verzuim.

ArboNed heeft een bewezen en onderscheidende verzuimaanpak en weet wat nodig is om uw uitgevallen werknemers weer aan het werk te krijgen. Duurzaam inzetbaar worden is hier de missie. Ze helpen mkb-ondernemers, multinationals, instellingen en overheden verzuim aantoonbaar te verlagen en laag te houden, door actieve verzuimbegeleiding en -beheersing.

Uw voordeel en gemak

FHI-leden hebben recht op vier procent korting op alle diensten die ArboNed verleent. Al jarenlang is ArboNed actief in de technologiebranche: meer dan 330 FHI-leden met circa 5.800 werknemers zijn inmiddels klant van ArboNed. Met de opgedane branchekennis weten ze wat er bij u op de werkvloer kan gebeuren. ArboNed heeft meer dan 70 locaties verspreid in Nederland. Uw werknemer hoeft dus nooit ver te reizen.

ArboNed heeft zowel voor preventie, verzuimmanagement als reïntegratie alle deskundigen in huis. Tevens werkt ArboNed samen met erkende reïntegratiespecialisten op het gebied van werkgerelateerde fysieke en psychische klachten, conflictbemiddeling, wachtlijstbemiddeling en arbeidsbemiddeling.

Tussentijdse brancherapportages

ArboNed stelt tussentijdse brancherapportages op voor FHI-leden. In deze rapportage komen naast algemene ontwikkelingen onder andere de ontwikkeling van het ziekteverzuim bij de aangesloten leden aan bod en een aantal achtergronden van het ziekteverzuim. Verder zijn er vergelijkingen gemaakt met de verzuimcijfers in de sector en alle klanten van ArboNed.

Meer informatie

Meer informatie over pakketten van ArboNed: Andreas Meijer (FHI) of Perry Perdok (ArboNed).

Aanvullende informatie en documenten, zoals de brancherapportage van ArboNed, kunt u als lid van FHI downloaden via fhi.nl.