TNT Express

FHI heeft voor haar leden een mantelovereenkomst gesloten met TNT Express, leverancier van koerier- en expressdiensten. Hierdoor kunnen bij FHI aangesloten bedrijven in Nederland gebruik maken van nóg scherpere tarieven om producten te transporteren in binnen- en buitenland.

Uw voordelen

Afhankelijk van de dienst, het gewicht, formaat en volume van het pakket en de bestemming geldt voor u een korting die kan oplopen tot meer dan 30% ten opzichte van de reguliere tarieven. TNT Express kan u ook helpen met alle documenten die bij importeren en exporteren komen kijken. Zij kent de eisen van verschillende landen en kan u hier advies over geven. Ook kan TNT Express u adviseren over btw en invoerrechten en kunt u er terecht voor de classificering van goederen waar de invoerrechten op gebaseerd worden.

Whitepaper

FHI heeft in samenwerking met TNT Express een whitepaper ontwikkeld over internationaal ondernemen voor technologiebedrijven. Dit whitepaper gaat in op de belangrijkste handelslanden en wet- en regelgeving. Met tips en ervaringen die ondernemers uit de FHI-branches delen, kan direct voordeel worden behaald.

Gebruik maken van de mantelovereenkomst?

Wilt u gebruik maken van de voordelige tarieven van de mantelovereenkomst? Stuur dan een e-mail naar Andreas Meijer van FHI, federatie van technologiebranches. Mocht u meer informatie willen over de dienstverlening van TNT Express? Neem dan contact op met uw Accountmanager TNT Express.

Voor opdrachten

Aanvullende documenten zoals tarieven, voorwaarden en de whitepaper, kunt u als lid van FHI downloaden via fhi.nl.

Wie is TNT Express?

TNT Express is de toonaangevende leverancier van wereldwijde koerier- en expressdiensten voor de zakelijke markt. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakjes en vracht veilig en op tijd worden bezorgd.

TNT Express is de ultieme partner voor elke industrie. Wij begrijpen de belangrijke rol die transport speelt voor uw groei. Met TNT Express heeft u een zeer geschikte partner, waardoor u zich kunt richten op uw kerntaken.