Heeft u 15 mei al in uw agenda genoteerd?


Dan vindt namelijk de kick-off van World of Technology & Science/Industrial Processing plaats. U ontmoet mede-exposanten, ontvangt belangrijke informatie en het is de officiële start van alle voorbereidingen voor de beurs in oktober. De kick-off is zowel voor ingeschreven exposanten als voor potentiële exposanten. Twijfelt u nog over deelname? Op 15 mei nemen we die twijfels graag bij u weg.

Wat kunt u verwachten op 15 mei?

We verwelkomen u met een lunch om 12:15 uur bij Supernova in de Jaarbeurs. Daarna volgt er een programma met sprekers vanuit de organisatie met praktische informatie over bijvoorbeeld het handboek, de bereikbaarheid tijdens de beurs en de beursplattegrond. U ziet wie uw buren zijn, waar u staat ten opzichte van de verschillende paviljoens en andere beursprojecten. Potentiële exposanten hebben de mogelijkheid om ter plekke een plekje vanaf de plattegrond te kiezen.

Ook wordt er ingegaan op de acties die we inzetten rondom de bezoekerswerving en geven we u tips mee hoe u actief bezoekers kunt werven. Tot slot geeft een inspirerende spreker een lezing over samenwerking en motiveren. Deze kick-off wordt aan het einde van de middag afgesloten met een gezamenlijke borrel. De kick-off wordt aan het einde van de middag afgesloten met een gezamenlijke borrel.

We zien u graag op 15 mei in de Jaarbeurs! Registreren kan via een mail naar Nanja de Nier. Een aantal weken voor de kick-off ontvangt u de bevestiging samen met de definitieve plattegrond.