Verslag ALV, twee nieuwe bestuursleden


Op 18 mei vond de algemene ledenvergadering van de branchevereniging voor Industriële Elektronica plaats bij Corpus in Oegstgeest. De notulen van de vergadering zijn als bijlage toegevoegd. Voor twee leden kwam er een eind aan hun bestuurstermijn. Na 12 jaar bestuur heeft Peter van den Eijnden (JTAG Technologies) afscheid genomen als penningmeester. Ook voor Eric Leijtens van TE Connectivity zat het maximale bestuurstermijn erop. Kees Revenberg (MASER Engineering) en Pieter-Jan Rovers (Acal BFi) treden tot het bestuur toe.

Kees Revenberg is een van de oprichters van MASER Engineering B.V. MASER Engineering heeft haar diensten toegespitst op drie kennisgebieden: Material Analysis, Semiconductor Engineering en Reliability Engineering. In het test- en analyselaboratorium in Enschede beschikt MASER Engineering over een brede range van test- en analyse apparatuur.

Pieter-Jan Rovers werkt al 31 jaar voor ACAL BFi en is managing director voor de Benelux. ACAL BFi is helpt klanten bij hun high tech ontwerpproces door levering van de best passende producten zowel componenten als test & meet apparatuur.

Beide heren zijn al jaren actief betrokken bij FHI. Uiteraard gingen de aanwezig akkoord met deze voordracht. Kees Revenberg zal ook direct het penningmeesterschap op zich nemen.