Betrouwbare netstroom leveren is moeilijker dan ooit

Betrouwbare netstroom leveren is moeilijker dan ooit Door: FHI federatie van technologiebranches

Naarmate de vraag naar elektriciteit toeneemt en er extra bronnen voor energieopwekking ontstaan, zorgt de groei van gedistribueerde opwekking en snel veranderende consumptiepatronen voor uitdagingen op het gebied van de betrouwbaarheid van het elektriciteitsnet. Om deze en andere stroomuitdagingen op te lossen, hebben nutsbedrijven inzicht nodig in het punt van gemeenschappelijke koppeling en netdistributie om de stroomvoorziening proactief te beheren.

80% van de stroomproblemen ontstaat aan de klantzijde van de meter
Omdat 80% van de stroomproblemen aan de klantzijde van de meter ontstaan, hebben nutsbedrijven zichtbaarheid nodig op het punt van gemeenschappelijke koppeling om de perceptie van de klant te beheren en te bewijzen dat het nutsbedrijf niet de schuld is van netstoringen. Dit probleem kan worden opgelost met een betaalbare monitoringoplossing die de data gestuurde oplossing van gebeurtenissen versnelt.

Dankzij een betere zichtbaarheid van de distributie kunnen nutsbedrijven de netwerkprestaties optimaliseren en kapitaalverbeteringen rechtvaardigen

Nutsbedrijven hebben een betere distributie nodig om de netprestaties te optimaliseren, stroombedreigingen te identificeren en kapitaalinvesteringen te rechtvaardigen. Dit kan worden opgelost door gegevens vast te leggen die essentieel zijn om het investeringsrendement te verhogen door middel van kapitaalverbetering op basis van gegevens, het in realtime kwantificeren van de status van het distributienet en het versnellen van veldactiviteiten met gedetailleerde gebeurtenissignaturen.

De oplossing om netwerkrootgegevens te benutten en te begrijpen, is de krachtige en veelzijdige PQube 3e- Power analyser speciaal voor nutsbedrijven.

 Vervangt 4 power analyzers

  • Bewaak 4 circuits tegelijk
  • Verhoog de zichtbaarheid van uw raster door 4 feeders te monitoren, niet 1
  • Voer foutlocatie sneller uit om uw MTTR / responstijd te verminderen

Sluit het aan en automatisch geconfigureerd

  • Detecteert automatisch de hoofdfrequentie en spanning
  • Modellen voor DIN-rail, paalmontage en robuuste installatie verkrijgbaar

Naadloze communicatie

  • Geen software om te installeren
  • Toegang tot gebeurtenis- en trendgegevens via webserver of rechtstreeks naar e-mail sturen
  • Eenvoudige IEEE 519-rapporten, EN5160-compliancerapporten en ITIC-curves
  • Ondersteunt PQDIF, DNP3, SNMP, Modbus, BACnet, open CSV-bestandsformaat
  • Compatibel met PQView v3 en 4

Installeer een PQube 3e- Power analyer om de netdynamiek te diagnosticeren, het doorbranden van de transformator te voorkomen, de voedingskwaliteit van het onderstation te bewaken en meer…

Meer informatie? Neem contact op met CN Rood

(Bron:    Powerside US)