Blijf flexibel met het kleinste veiligheidsrelais

Blijf flexibel met het kleinste veiligheidsrelais Door: Panasonic Industry

Na een tijdelijke pas op de plaats richten organisaties zich weer op de toekomst. Op een nieuwe tijd, met wellicht een nieuwe strategie. En dat ondersteund door technologie die de eigen productie en toepassingen slimmer, sneller en minstens zo veilig maakt.

Een zoektocht? Wellicht. Dus helpen wij je graag, bijvoorbeeld door je te laten kennismaken met onze SFM-veiligheidsrelais. Ze zijn nieuw, behoren tot de kleinste in de markt en hebben unieke features, zoals een uitvoering die geschikt is voor toepassing in een reflow-soldeerproces. Tel daarbij op dat je er direct mee voldoet aan de EN 61810-3 normering en een keuze voor deze relais wordt vooral bij grotere productievolumes al snel rendabel.

Kan het voor een veiligheidsrelais nog compacter, zo vroeg de markt zich af. Nog efficiënter. En nog zuiniger, zowel qua ruimte als energieverbruik. Volgens ons wel, met deze SFM-serie als resultaat. Ontdek waarom!

SFM-veiligheidsrelais: zo compact, zo veelzijdig

Klein. Vlak. En niet hoger dan 7,8 millimeter. Met onze SFM-veiligheidsrelais houd je de controle letterlijk dichtbij. Je bespaart ruimte op de printplaat, beperkt bekabeling ten opzichte van een DIN-rail-module tot het minimale en voldoet uiteraard aan de benodigde EN 61810-3 normering. Ook is de SFM verkrijgbaar als through-hole-reflow-uitvoering, wat automatische montage van het relais in een reflow-oven mogelijk maakt.

Direct bij de bron
Onze eerste veiligheidsrelais kwamen in 1989 op de markt. We produceren ze onder andere in Europa, wat zorgt voor korte levertijden en zekerheid. Meerdere uitvoeringen zorgen voor vele toepassingen – en dat worden er met de SFM-serie alleen maar meer. Deze veiligheidsrelais behoren tot de kleinste op de markt, zodat je ze kunt gebruiken ín een applicatie in plaats van erbij. Direct bij de bron dus, zonder tussenstap.

Ideaal voor modulair
Rendement, eenvoud en overzicht: de SFM-veiligheidsrelais brengen het allemaal samen. Doordat elk relais slechts één maak- en één verbreekcontact heeft, is de oorzaak van een foutconditie snel gevonden. Dat maakt de SFM in tegenstelling tot een meerpolig relais tot een ideale toepassing in een modulaire opzet. Bovendien is de SFM zeer energiezuinig, met een holding power van maar 100 mW.

Wil je graag meer informatie?

Neem contact op met Martijn Droog of Ivo van Erp . Bellen kan uiteraard ook: +31-(0)499-37 27 27.

Productfinder Safety relais