Bluetooth, LoRa en WiFi demo’s op de kennismarkt


In het lezingenprogramma is er veel aandacht voor Bluetooth en LoRa. Hoe WiFi succesvol in een embedded product kan worden geïntegreerd wordt verteld door Lantronix. Tussen de lezingen door is er voldoende tijd om op de kennismarkt alle demo’s te zien. Bezoekers zien op de stand van Alcom Electronics het Bluetooth Low Energy Demo Platform van Microchip.

Microchip heeft onlangs een demonstratie platform voor een low power Bluetooth Low Energy (BLE) sensor node geïntroduceerd. Het platform wordt compleet geleverd met de ultra-low-power-BTLC1000 gecertificeerde module, een SMART SAM L21Cortex®-M0 + MCU, Bosch sensortechnologie en een complete softwar omgeving. Laag stroomverbruik, kleinere form factor en snelle time to market zijn kritische factoren voor het maken van de miljarden van de ‘slimme’ en ‘connected’ devices. Microchip laat tijdens het D&E event zien hoe zij al deze kritische factoren in het demo model geïnterfereerd hebben.

Op de kennismarkt tonen 34 exposanten de laatste mogelijkheden. Op de table top stands van de exposanten zien bezoekers heel veel demonstraties.

Meld u aan voor een bezoek