Boek snel uw stand op de World of Electronics: vol = vol

Boek snel uw stand op de World of Electronics: vol = vol Door: FHI federatie van technologiebranches

Het gaat goed met de inschrijvingen voor de World of Electronics. De beschikbare stands zijn bijna allemaal verkocht. Er zijn nog enkele plekken vrij maar exposanten die overwegen om een stand te boeken, kunnen beter niet te lang wachten want het loopt hard!

De grote populariteit van de beurs heeft alles te maken met het groene licht dat de overheid op 25 februari gaf voor de evenementenbranche. Het coronatoegangsbewijs, de 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht zijn afgeschaft en er kan weer ouderwets genetwerkt worden.

Reserveer uw plek

Ook dit jaar is gekozen voor de locatie Jaarbeurs Utrecht, mede vanwege de centrale ligging, de professionele voorzieningen en de ruime parkeergelegenheid. De World of Electronics vindt u in hal negen. Op de plattegrond kunt u zien welke stands nog beschikbaar zijn. Door op een grijze stand te klikken, reserveert u snel en makkelijk uw plek op de beursvloer. 

Meer informatie

Voor algemene informatie over de WoTS en de tarieven van de stands, verwijzen wij u naar: www.fhi.nl/wots. U kunt ook bellen naar 033 465 75 07 of een e-mail sturen naar: info@wots.nl.