CAPBs: de modulaire meetoplossing

CAPBs: de modulaire meetoplossing Door: EURO-INDEX b.v.

Met de introductie van de device handgreep bieden CAPBs dé complete oplossing voor het modulaire meten. De CAPBs device bestaat uit een ergonomisch vormgegeven behuizing met een kleurendisplay en drie toetsen voor bediening. Zowel aan de boven- als de onderzijde heeft deze handgreep een aansluiting voor een sens meetmodule, waarvan inmiddels een grote collectie verkrijgbaar is voor talloze toepassingen. Afhankelijk van het soort meting kan het handiger zijn om de meetmodule met sensor(en) aan de boven of onderzijde te hebben en doordat je kan kiezen is het display altijd goed af te lezen. Aan de andere zijde van de handgreep, waar de meetmodule niet zit, sluit je de interfacemodule aan. Deze zorgt voor communicatie.

Naast de device handgreep kan ook worden gekozen voor de module handgreep. Deze slanke handgreep biedt slechts één knop en een status led. Het is dus niet mogelijk om de meetwaarden direct van het instrument af te lezen, maar daar staat tegenover dat dit wel mogelijk is met een tablet of smartphone met de gratis EuroSoft live app of via een BLAUWE LIJN meetinstrument met Bluetooth BLE.

Met CAPBs is het niet langer nodig om een veelvoud aan meetinstrumenten mee te nemen op locatie. Eén of twee handgrepen, een selectie meetmodules en enkele accessoires passen gemakkelijk in één handzame koffer. Daarnaast is een modulair meetsysteem veel voordeliger dan afzonderlijke meetinstrumenten.

Meer informatie vindt u op capbs.nl