Concrete Industrial Internet of Things oplossingen


Volgens diverse trendwatchers heeft in de nabije toekomst werkelijk alles een IP adres en is het dus online te benaderen. Maar wat betekent dit voor machinebouwers en de industrie? Het biedt nieuwe kansen maar er zijn zeker ook bedreigingen. Tijdens de World of Electronics zien bezoekers zowel op de beursvloer (op en rond het Development Club Paviljoen) als in de seminars concrete oplossingen. In de gratis seminars ‘Online monitoring en maintenance’ en ‘Prognostics & Health Monitoring’ zien bezoekers veelal aan de hand van praktijkcases wat Industrial Internet of Things voor u te bieden heeft.

Online Monitoring & Maintenance (Vrijdagochtend 7 oktober, bekijk hier het programma)

Bij machinebouwers, instrumentenmakers en in de industrie is Internet of Things een hot topic. Het biedt nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld monitoring of (voorspellend) onderhoud. Sensoren en verbinding spelen hierbij een cruciale rol. Wat zijn de keuzes en waar moet je op letten?

Levensduur en onderhoud op basis van Prognostics & Health Monitoring (Donderdagmiddag 6 oktober, bekijk hier het programma)

Bij Prognostics & Health Monitoring (PHM) wordt de daadwerkelijke status van equipment gebruikt als input voor modellen om de (resterende) levensduur te voorspellen of nauwkeurig onderhoudsmomenten te bepalen. Met behulp van deze feitelijke operationele gegevens en het verfijnen van de modellen kunnen ook de toekomstige ontwerpen worden geoptimaliseerd. O.a. NS, Philips en Plantronics spreken.

Meld u aan voor een bezoek voor de World of Electronics en meld u aan voor een seminar.