Customer case: WPS Parking Systems & Telerex werken succesvol samen aan parkeeroplossingen

Customer case: WPS Parking Systems & Telerex werken succesvol samen aan parkeeroplossingen Door: Telerex Nederland B.V.

WPS Parking Systems – Een succesvolle samenwerking

Telerex als partner:

“Flexibel, duidelijk en heel betrouwbaar” – Hans Kruithof, Director of Operations WPS.

WPS parking systems

Al enkele jaren bestaat er tussen WPS Parking Systems en Telerex een succesvolle samenwerking. WPS is een specialist in innovatieve parkeermanagementoplossingen. Dankzij een continue focus op innovatie, betrouwbare producten en service en onderhoud, voorziet WPS haar klanten overal van een oplossing op maat en een ultieme gebruikerservaring.

De samenwerking tussen Telerex en WPS is begonnen met het leveren van betrouwbare hardwarecomponenten. Telerex heeft met haar expertise samen met WPS de advies en engineeringslag gemaakt om de juiste hardware te selecteren. Deze kwalitatief hoogwaardige componenten worden nu seriematig verwerkt in de parkeerapparatuur van WPS.

De door Telerex geleverde printers en voedingen, worden in vrijwel alle inrit kiosken van WPS gebruikt. Op parkeerterreinen waar dan ook ter wereld; Amerika, Canada, Brazilië, Engeland, België en Nederland en in nagenoeg alle marktsegmenten van luxe campings tot grote universitaire ziekenhuizen.

Bij een grote parkeerlocatie worden gemiddeld zo’n 250.000 kaartjes per kwartaal uit een automaat getrokken. Het feit dat een printer zoveel kaartjes goed moet verwerken, maakt dat het een kwalitatief mechaniek is wat voor WPS van essentieel belang is. En niet alleen voor WPS, maar vooral voor haar klanten. Voor hen is een goede doorstroming het belangrijkste. Dit wil zeggen; geen lange rijen voor slagbomen alvorens men het parkeerterrein op kan rijden.

Voor meer van deze customer case, klik op deze link naar de Telerex website