De inschrijving voor D&E is open

De inschrijving voor D&E is open Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De inschrijving voor het Design Automation & Embedded Systems Event (D&E) is open! Hét event voor ontwikkelaars en toepassers van embedded systems is dit jaar op 17 mei in het prachtige Evoluon-gebouw in Eindhoven. Helemaal zonder restricties, dus we kunnen weer ouderwets netwerken met vakgenoten en potentiële klanten.

Royaal en luxe

Alle exposanten profiteren van een royale en luxe presentatieruimte, inclusief faciliteiten. Verder helpen wij u graag met de bezoekerswerving en marketingactiviteiten. Zo krijgt u als exposant een gratis bedrijfspagina op de D&E-site, inclusief logo en de mogelijkheid om nieuws en video’s te plaatsen.

Inclusief database

Wij vermelden uw bedrijf in onze nieuwsbrief en u mag desgewenst een niet-commerciële bijdrage leveren aan ons sprekersprogramma. Maar dat is nog niet alles. Wij maken graag een professionele opname van uw lezing die u kunt delen met uw contacten, bijvoorbeeld via uw website of social media.

Last but not least: alle exposanten ontvangen de database met aangemelde bezoekers (mits ze hiervoor toestemming hebben gegeven). Dat levert u in één klap duizenden waardevolle leads op.

Bent u enthousiast? Neem dan contact op met projectmanager @MelvinBrink of bekijk onze website.

Meld u aan als exposant