Dit kan je verwachten tijdens WoTS 2022

Dit kan je verwachten tijdens WoTS 2022 Door: FHI federatie van technologiebranches

De beurs World of Technology & Science vindt plaats van 27 t/m 30 september in Jaarbeurs Utrecht. De World of Electronics combineert ontmoeting, actualiteit en innovaties.  De deelnemende bedrijven zijn actief op het gebied van elektronica, waaronder hard- en software, test en meet, ontwikkeling, productie en nog veel meer. De projecten en seminars bieden kennis over actuele thema’s. Ook kunnen bezoekers op de beursvloer de felbegeerde beursgadget verzamelen!

Het inhoudelijke programma draait rond vier actuele thema’s, namelijk:

  1. De uitdagingen van Internet of Things
  2. Challenges of Test & Measurement in the future
  3. Hardware design voor productie
  4. User Interface Design

Voor alle thema’s staat een seminar op het programma! Tijdens het seminar komen experts aan het woord om uw kennis bij te spijkeren over de laatste ins en outs rondom deze onderwerpen. Los van deze seminars staan er nog meer actuele thema’s en projecten op het programma:

Prins Constantijn op World of Electronics
Op de openingsdag bezoekt prins Constantijn van Oranje het WoTS-Stories-programma ‘The importance of the Semiconductor Industry’. Als speciaal afgezant van de stichting Techleap.nl, een organisatie die zich inzet voor technologische startups en scale-ups, zal de prins in discussie gaan met vertegenwoordigers van hightechbedrijven over de toekomst van de halfgeleiderindustrie.

WoTS-gadget klaar om uit te vliegen
Een sterke samenwerking in de elektronicabedrijfsketen levert wederom een interessant gadget op: de WoTS-parrot. Deze gadget is concreet, leuk en flexibel. Het professionele team ingenieurs van Dekimo heeft het voice-recording-device ontwikkeld met diverse grappige stemvervormers.

Breng uw stem uit voor de TechAward
De TechAward 2022 is dé prijs voor de meeste innovatieve producten of technologieën voor de elektronicasector. Uit alle inzendingen zijn inmiddels vier inzendingen genomineerd: Rohde & Schwarz, C.N. Rood, Comate en Weiss Technik. Deze bedrijven presenteren hun innovaties tijdens de beurs op de TechAward galerij. Je kunt tijdens de WoTS uw stem uitbrengen op uw favoriet. Aan het eind van de beurs maken wij de winnaar bekend.    

Genoeg redenen om je direct in te schrijven voor een bezoek aan de beurs.