E&A netwerkbijeenkomst in België


Op woensdag 14 december vindt bij IMEC in Leuven een informatiebijeenkomst plaats voor de Belgische elektronicamarkt. Het aantal exposanten en bezoekers uit België laat al jaren een sterke groei zien. Om hen te informeren over de mogelijkheden van E&A 2017, vindt deze bijeenkomst plaats. Naast informatie over de vakbeurs zijn er twee interessante presentaties, een rondleiding rondom de cleanroom van IMEC en diverse mogelijkheden om te netwerken.

Geert Willems van IMEC geeft een lezing over de reshoring van elektronica assemblage. Na een periode van outsourcing van de elektronica assemblage, zien we meer en meer bedrijven de strategische beslissing nemen om een deel van deze activiteiten terug te nemen in eigen beheer. Geert Willems geeft zijn kijk op de redenen voor deze reshoring.

Steven Dehollander van pilipili gaat aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden in op de kenmerkende principes van een goed design in dienst van het eindproduct. Hoe werkt de samenwerking tussen design, elektronica en technologie om de gebruiker optimaal te bedienen? Wat bepaalt het succes en welke uitdagingen zijn er?

De organisatie van E&A 2017 geeft een presentatie over deze elektronicavakbeurs. Wat kunnen exposanten en bezoekers van E&A 2017 verwachten? Aan de orde komen onder andere het bezoekersprofiel, beursprojecten en seminars. Ook de subsidie van Flanders Investment & Trade (FIT) voor deelname aan internationale beurzen komt aan bod.

Het programma wordt afgesloten met een rondleiding rond de cleanroom van IMEC. Er wordt uitleg gegeven over het maakproces van een IC en IMEC toont enkele interessante demo’s van zijn technologische ontwikkelingen.

U bent van harte welkom deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u contact opnemen met Harm Wijsman of Linda Bos.