E&A – plattegrond gepresenteerd (nog plaatsen beschikbaar)


De verhuizing naar de grotere hal (hal 7) lijkt een goede zet te zijn. Het aantal verkochte vierkante meters en het aantal exposanten is nu al gestegen met 20%. Vanaf nu is het mogelijk om een stand vanaf de plattegrond uit te kiezen en maximaal twee dagen in optie te houden. Er zijn nog ongeveer 20 stands vrij! Naast meer exposanten zijn er ook meer beursprojecten en is er op de cateringterrassen voldoende ruimte voor de bezoeker om even tot rust te komen.

Door de extra ruimte is er ook voor de catering en speciale projecten extra plaats ingeruimd. Speciale aandacht is er voor technology start ups en onderwijsinstellingen.

Start-ups
Slim product, slim maken is de slogan voor E&A 2017. Hier horen nieuwe ideeën / technologieën en nieuwe creatieve toepassingen van bestaande technologieën van creatieve personen en jonge bedrijven thuis. Start-ups hebben een idee maar ze zijn op zoek naar de technische kennis, een netwerk en investeerders. E&A 2017 biedt deze start-ups de mogelijkheid om zich te presenteren aan exposanten en bezoekers in de Start-up Corner. Omringd door exposanten die actief zijn in het Design & Engineering cluster bruist het hier van de innovatie! Start-ups kunnen kosteloos aanwezig zijn, neem contact op voor de voorwaarden.

Onderzoeks- en onderwijsinstellingen
Ook onderzoeks- en onderwijsinstellingen krijgen de mogelijkheid om projecten en onderzoeken aan de bezoekers te presenteren. Bezoekers worden door de HAN Automotive geïnformeerd over de laatste stand van zaken omtrent autonomous driving. We benaderen nog meer instellingen om zichzelf te presenteren.