E&A-plattegrond is definitief: 100 exposanten op de beursvloer

E&A-plattegrond is definitief: 100 exposanten op de beursvloer Door: FHI federatie van technologiebranches

De beursvloer van Electronics & Applications 2021 zit zo goed als vol: in totaal hebben al 100 bedrijven een plek toegewezen gekregen in hal 7 van de Jaarbeurs. 

Met deze volle bezetting is E&A in 2021 dé elektronicabeurs waar u als bezoeker bij moet zijn. En dat gaat heel eenvoudig: u kunt zich nu al registreren voor een gratis beurs- en/of seminarbezoek. En vergeet natuurlijk niet de unieke beursgadget: de E&A Parrot. De bijzondere effecten van dit verzamelobject kunnen tijdens de beurs ‘live’ geünlockt worden. 

Het seminarprogramma van Electronics & Applications zit ook boordevol interessante thema’s en onderwerpen. Er zijn lezingen over bijvoorbeeld industriële IoT-toepassingen, medische elektronica komt lang en sprekers gaan in op de consequenties van de energietransitie op de elektronicaketen. 

De live productielijn op de beursvloer, gecombineerd met een demoplein, geeft bezoekers inzicht in de kwaliteiten van machines op het gebied van elektronicaproductie. En net als de voorgaande E&A-editie strijden professionele soldeerders in september weer volop om de prestigieuze titel ‘beste soldeerder van de Benelux’. Welke vakman gaat met de eer strijken? 

Wilt u E&A 2021, gehouden van 28 tot en met 30 september in de Jaarbeurs te Utrecht, bijwonen? Registreer u nu voor een gratis beursbezoek. Overigens kunt u in dezelfde hal ook een bezoek brengen aan LabNL, de gloednieuwe vakbeurs voor de laboratoriummarkt.