Waar elektronica toe in staat is


De actuele kansen in de technologische markten steunen op connectiviteit en digitalisering. Deze mogelijkheden worden gebouwd op de basis van de elektronica. Voor bedrijven en professionals die de technische kansen willen pakken is de World of Technology & Science van 2 t/m 5 oktober 2018 de ideale plek. Waar elektronica toe in staat is, wordt gedemonstreerd door de ruim 100 exposanten in de World of Electronics (hallen 10 en 11 van de Jaarbeurs Utrecht). De deskundigheid en vooral de combinatie van deze bedrijven om goede toepassingen te maken, zorgen voor een nuttig en effectief bezoek.

De kracht van de elektronica zit zowel in de maatwerk toepassingen als in de standaarden voor massaprojecten. Die grote omvang zit bijvoorbeeld in de groei van het Internet of Things. De kansen van connectiviteit en digitalisering worden ook Smart Industry, Big Data of Industry 4.0 genoemd, maar de kans voor uw toepassing zit misschien juist in maatwerk. De grote deskundigheid van de elektronica exposanten zit in de combinatie.

Distributeurs van componenten, ontwikkelaars en bedrijven die test- en meetapparatuur leveren kunnen u bijvoorbeeld gezamenlijk informeren over het realiseren van uw IoT applicatie. Tijdens de beurs wordt de deskundigheid zowel door individuele exposanten als in beursprojecten en seminars aangeboden. In de komende nieuwsbrieven wordt daar dieper op ingezoomd.

Op dit moment zijn de grootste delen van de vier seminars van de World of Electronics bekend:

Dinsdagochtend 2 oktober – Low Power Design
Woensdagochtend 3 oktober – Internet of Industrial Things
Donderdagochtend 4 oktober – Betrouwbare elektronica ontwerpen en produceren
Vrijdagochtend 5 oktober Human Machine Interface

U kunt zich nu al melden voor een bezoek of de data reserveren in uw agenda.