Energy Storage en Power Electronics bundelen krachten

Energy Storage en Power Electronics bundelen krachten Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het hing al enige tijd in de lucht, maar nu is de kogel door de kerk: Energy Storage en Power Electronics slaan dit jaar de handen ineen. De gecombineerde editie is op 14 juni 2022 in congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. De naam van het event blijft voorlopig hetzelfde.

Samen sterker

Vermogenselektronica en energieopslag kennen veel raakvlakken en zijn veelal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door de events te combineren profiteert u als exposant van de aanwezige vakkennis van zowel vermogenselektronica als energieopslag. U kunt actuele thema’s makkelijker combineren én u trekt een breder en gevarieerder publiek. De kans op kwalitatief hoogstaande leads neemt hierdoor toe!

Tipje van de sluier

De voorbereidingen voor het lezingenprogramma zijn in volle gang, maar we lichten graag een tipje van de sluier voor u op. Het voorlopig programma bevat onder meer de volgende thema’s:

  • Trends en ontwikkelingen op het gebied van energieopslag
  • Opslagsystemen vergeleken: veiligheid, stabiliteit en support
  • Slimme test – en meetmethodieken 
  • Smart grids en duurzame energiebronnen

Wilt u meedoen?

Wilt u als exposant meedoen aan Energy Storage / Power Electronics 2022? Meld uw bedrijf dan aan via de website Energy Storage όf Power Electronics. Hier vindt u ook meer informatie over het programma, de plattegrond en andere praktische zaken.