Exposanten aan het woord: "Wat is de meerwaarde van het digitale Power Electronics event?

Exposanten aan het woord: Door: FHI
3T en Acal BFi zijn actief in de wereld van de vermogenselektronica en daarom deelnemer aan het Power Electronics event. Maar wat doen deze bedrijven precies en waarom doen zij mee aan het event?
 
Het Power Electronics event is voor 3T van grote waarde. Power electronics is een van de core-competenties van 3T, zoals we met onze power electronics ingredienten PEPPER en VIPER hebben laten zien.

We bezochten het Power Electronics event in het verleden normaal voornamelijk voor de lezingen die gegeven werden om zodoende kennis op te doen. We vinden het belangrijk dat de seminars over de inhoudelijk onderwerpen doorgang vinden en hebben we besloten om als sponsor op te treden van het event in een on-line variant'.

Klik hier voor meer informatie over 3T

'Acal BFi Nederland doet mee aan het digitale Power Electronics event omdat dit event een platform biedt om in deze tijd de markt te informeren dat wij als technologiepartner kunnen werken, kosteneffectieve en slimme oplossingen op maat bieden om u te helpen technische projecten te realiseren.

Met onze schat aan technische expertise bieden wij deskundige ondersteuning in elke fase van uw projecten en high tech ontwerpprocessen. Of u op zoek bent naar een enkel product of een volledige ontwerpoplossing tot aan productiecapaciteit, wij vinden een oplossing die past.'

Klik hier voor meer informatie over Acal BFi