Fluke TiS20+ MAX warmtebeeldcamera

Fluke TiS20+ MAX warmtebeeldcamera Door: EURO-INDEX b.v.

Fluke breidt haar assortiment warmtebeeldcamera’s uit met de TiS20+ MAX. Deze camera heeft een vaste focus, waarmee u slechts hoeft te richten en schieten om een goed warmtebeeld vast te leggen. De TiS20+ MAX biedt een thermische resolutie van 10.800 pixels (120 x 90) en een meetbereik van -20 tot 400 ºC. Hierin onderscheidt het model zich van de TiS20+, die een meetbereik tot 150 ºC biedt.

Met IR-Fusion kan u warmtebeelden combineren met normaal beeld, waarmee objecten gemakkelijk zijn te herkennen. Het toestel kan via wifi contact maken met een smartphone of tablet met de gratis Fluke Connect app of de Connect desktop software voor analyse en rapportage.

Uiteraard kan de Fluke TiS20+ MAX worden voorzien van een KWS kalibratiecertificaat in het EURO-INDEX kalibratielaboratorium. Dit laatste is belangrijk als de camera niet uitsluitend indicatief wordt toegepast om hotspots te registreren, maar er conclusies worden verbonden aan de gemeten temperaturen in een installatie (selectieve metingen).

Klik hier voor meer informatie, technische specificaties en documentatie