Gericht netwerken op het Development/IoT Paviljoen

Gericht netwerken op het Development/IoT Paviljoen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op het Development Club / IoT paviljoen van de vakbeurs World of Technology & Science presenteren acht innovatieve elektronica-ontwerpbedrijven hun nieuwste elektronicatoepassingen. Dit biedt u een uitgelezen kans om in korte tijd kennis te maken met toonaangevende spelers binnen uw vakgebied. Op het paviljoen draait alles om elektronica op maat voor klantspecifieke toepassingen en het Internet of Things. U vindt het DevClub/IoT-paviljoen in stand 9B076. 

De meeste standhouders op het paviljoen zijn lid van de Development Club van FHI. Dit is een netwerk van circa 60 technische ontwikkelbedrijven met hoog gespecialiseerde expertise over mechatronica, sensoren, embedded software en industrieel ontwerp.

Kennismaken leden DevClub

Op het paviljoen kunt u persoonlijk kennismaken met DevClub-leden en hun nieuwste producten bekijken. Een van de paviljoendeelnemers, Salland Electronics, dingt met het IoT-platform ‘ThingsWay’ mee naar de TechAward 2022, dé prijs voor het meest innovatieve technologische product van het jaar.  Andere bedrijven op het paviljoen zijn: Blue Engineering, GBO Innovation Makers, Ideetron Electronics, QBay Logic, Spinnov, Thal Technologiesen Wireless Value.  

Combineren met seminar

U kunt een bezoek aan Development/IoT Paviljoen uitstekend combineren met het seminar: De uitdagingen van Internet of Things, op 27 september van 9.30 uur tot 12.30 uur in Zaal Progress in Hal 9, op loopafstand van het paviljoen. Tijdens het seminar kunt u aanschuiven bij presentaties van: Betronic, Althen, TOP-Electronics, Telerex, C.N. Rood en Arcobel & AnyWare. Blue Engineering opent op 29 september het Hardware Design seminar met een interessante presentatie over het ontwerp van hardware: van idee naar realisatie.

De toegang voor beide seminars is gratis maar u dient zich wel van tevoren aan te melden via de website van WoTS.