Han® ES Press - snelle aansluittechnologie en geïntegreerde plug-in-jumpers

Han® ES Press - snelle aansluittechnologie en geïntegreerde plug-in-jumpers Door: HARTING

Om de flexibiliteit van modulaire productie te verhogen, moet een connector snelle installatie, moeiteloze uitwisseling en eenvoudige probleemoplossing bieden. Met de Han® ES Press voldoet HARTING aan deze vereisten. Het insteekelement biedt nu een snelle aansluittechnologie zonder gereedschap. Bovendien kunnen gebruikers snel en gemakkelijk contacten overbruggen door plug-in-jumpers in de connector te plaatsen.

De snelle aansluittechnologie zonder gereedschap van de Han® ES Press is gebaseerd op de beproefde kooiklem en is dus betrouwbaar en trillingsbestendig. Profiteer van kortere aansluittijden tijdens het bedraden van de standaardproductie, terwijl u de volledige functionaliteit in de veldinstallatie behoudt. Ongeacht of u flexibele draden met of zonder hulzen gebruikt - u verkort de installatietijd met 50% vergeleken met andere aansluittechnologieën!

In het verleden waren aanvullende componenten of complexe kabelmodules nodig om contacten te overbruggen, maar nu kunnen de jumpers voor het eerst direct worden gebruikt in het binnenwerk. Verschillende bruggen in lengte- en dwarsrichting verzekeren het verminderen van ruimte en tijd en staan ook ster- en deltacircuits toe, naast vermenigvuldiging van het potentiaal om bijv. sensoren aan te sluiten.

De Han® ES Press heeft een compact(e) design en constructie, waardoor probleemoplossing in circuits kinderspel wordt. Het meetpunt dat in de opening van de plug-in-jumpers is geïntegreerd, is gemakkelijk toegankelijk, wanneer de connector is bevestigd en staat metingen van de operationele toestanden toe. Bedradingsfouten en defecte componenten kunnen sneller worden opgespoord.

Dezelfde aansluitvlakken en technische eigenschappen maken de Han® ES Press compatibel met de beproefde producten van HARTING die wereldwijd de standaard bepalen: de Han E®-, Han® ES- en Han® ESS-serie. De HARTING Han® ES Press is verkrijgbaar in de modellen 6, 10, 16 en 24 voor de behuizingmaten Han® 6 B, 10 B, 16 B en 24 B.

Al onze producten, waaronder de Han® ES Press, zijn te bestellen in onze eShop.