HARTING als nummer 1 onder de Duitse MKB-bedrijven beoordeeld – topscore op alle punten

HARTING als nummer 1 onder de Duitse MKB-bedrijven beoordeeld – topscore op alle punten Door: HARTING

De HARTING Technology Group is voor de eerste keer gerangschikt als de topfirma onder de Duitse middelgrote bedrijven. De meest recente ranglijst van het informatienetwerk "Die Deutsche Wirtschaft" (DDW) plaatste HARTING als de nummer 1 van de 10.000 belangrijkste middelgrote bedrijven in het land.

Het onderzoeksteam van DDW evalueert regelmatig middelgrote bedrijven waarvan de meerderheid in handen is van Duitse familiebedrijven met een omzet tot een miljard euro. De rangschikking is gebaseerd op een twintigtal indicatoren en wordt bepaald door middel van een continu bijgewerkt proces waarbij rekening wordt gehouden met:

  • Verkoop
  • Personeelsnummers
  • Onderzoeks- en ontwikkelingskosten
  • ISO-certificeringen
  • De beschikbaarheid van duale opleidingen
  • Het aantal onderzoekssamenwerkingen en universitaire samenwerkingsverbanden

De DDW-ranking onderstreept het ‘aanzienlijke groeitraject’ van de wereldspeler. DDW verklaarde dat de producten en oplossingen van HARTING het als een van de winnaars hebben gepositioneerd van de digitaliseringstrend en dat er veel vraag was naar het bedrijf als partner voor elektromobiliteit. Philip Harting sprak zijn tevredenheid uit over de nummer 1 positie van het bedrijf onder Duitse middelgrote bedrijven:

This is a great recognition for us, which,
however, cannot be possible without the great
commitment of our employees. We owe this
success to their hard work, their reliability and
their team spirit.