HARTING biedt op maat gemaakte connector- en bekabelingsoplossingen

HARTING biedt op maat gemaakte connector- en bekabelingsoplossingen Door: HARTING

HARTING ontwerpt en produceert al 75 jaar industriële connectoren, met een focus op producten die gemakkelijk te hanteren, duurzaam en aanpasbaar zijn. Naarmate de markten en industrieën zich ontwikkelen, zijn klanten echter steeds vaker op zoek naar op maat gemaakte oplossingen. 

Alle maatwerkproducten worden gebouwd in onze fabriek in ‘s-Hertogenbosch en zijn gebaseerd op toonaangevende connectoren uit het uitgebreide HARTING-assortiment.

Met behulp van deze standaardproducten ontwerpen wij kabelassemblages voor de overdracht van gegevens, signalen en stroom. Dankzij onze expertise hebben wij oplossingen gecreëerd voor een breed scala aan markten, waaronder transport, machine- en fabriekstechniek, automatiseringstechnologie, datacenters en energiedistributie. Andere specialisaties zijn het bouwen van dozen en intercar jumpers voor de spoorwegmarkt. Wij kunnen u ook ondersteunen met grondige in-house testen van bekabeling en bedrading.

Ongeacht de mate van complexiteit hebben wij de capaciteit om op maat gemaakte oplossingen en projectspecifieke assemblages te produceren die voldoen aan uw behoeften, inclusief het installeren van componenten, het efficiënt leiden van kabelbomen en fabricage. Om u verder te helpen, kan ons ontwerpteam vooraf een 3D CAD-visualisatie van uw constructie maken om absolute nauwkeurigheid te garanderen voordat de productie begint.

Wij bieden een breed scala aan universele M12 ronde connectoren, verkrijgbaar met een traditionele schroefverbinding of het nieuwe, snelle PushPull vergrendelingsmechanisme. Andere opties zijn RJ45, de perfecte oplossing voor het verzenden van hoge datasnelheden in zware industriële omgevingen. Net als de M12 zijn ze verkrijgbaar met PushPull-aansluittechnologie voor installaties waar de ruimte beperkt is.

Wij bieden ook de innovatieve ix Industrial®, die een perfecte oplossing is voor de volgende generatie geminiaturiseerde producten, aangezien de PCB-aansluiting 70% kleiner is dan de RJ45-aansluiting. Bovendien combineert de ix zowel datatransmissie als stroomvoorziening in één enkele interface.

Voor de spoorwegindustrie zijn onze intercar jumpers ontworpen voor verbindingen tussen treinwagons, met inbegrip van dak- of ondervloersystemen, om een betrouwbare toevoer van gegevens, signalen en stroom in de trein te garanderen. Met de Han-Modular®-serie kunt u een flexibele en veelzijdige oplossing creëren door afzonderlijke inserts voor verschillende transmissiemedia te combineren in industriële connectorbehuizingen van standaardformaat. De serie biedt meer dan honderd verschillende inserts, waardoor een breed scala aan aanpasbare combinatiemogelijkheden mogelijk is.

Als u meer wilt weten over de productiemogelijkheden en maatwerkoplossingen van HARTING UK, bezoek dan www.harting.com/UK/en-gb/solutions/harting-customised-solutions-uk of stuur een e-mail naar salesuk@harting.com .