Inschrijving voor paviljoens is van start gegaan


Begin december 2017 hebben besprekingen voor het Test & Measurement en het Development Club paviljoen plaatsgevonden. Vanaf dat moment konden bedrijven zich inschrijven voor een paviljoen. Deelnemende bedrijven zien grote voordelen. Exposanten werken samen in de standbouw, faciliteiten en communicatie naar bezoekers. Men wordt zodoende ontzorgd door de organisatie in de voorbereiding en door hostesses tijdens de beurs. U kunt zich nog aanmelden voor deelname en het overleg op 7 februari 2018.

Door de collectieve samenwerking in de standbouw wordt herkenbaarheid van het geheel gecombineerd met de kracht van individuele uitingen. Een jarenlange samenwerking in deze paviljoens heeft gezorgd voor een werkbaar format, die voor de komende beurs licht wordt aangepast naar de actuele wensen. Die aanpassingen worden op 7 februari 2018 definitief vastgesteld. Het is dus juist nu de kans om aan te sluiten bij de paviljoens, zodat u nog kunt meebeslissen.

Daarbij wordt individueel gewerkt aan uitingen en demonstraties, die collectief meegenomen worden in de communicatie. Zo bekijkt de organisatie een hackathon bij het Development Club paviljoen. Dat werkte goed bij de beurs Electronics & Applications 2017 en dus wordt die werkwijze voorgesteld. Bij het Test & Measurement paviljoen wordt aan een verzameling van demonstraties gedacht, om zodoende de individuele krachten en kwaliteiten te gaan communiceren.

Als u betrokken wilt zijn bij de bespreking van één van de genoemde paviljoens kunt u zich aanmelden bij Eliza Abraham.