Inschrijvingen en plattegrond World of Electronics

Inschrijvingen en plattegrond World of Electronics Door: FHI

Op 14 februari jl. is de eerste deadline voor inschrijving verstreken. Bedrijven die zich voor deze deadline ingeschreven hebben gaan mee in de conceptplattegrond. Voor World of Electronics zijn dit 89 exposanten, waarmee ‘ons’ gedeelte van de hallen 10 en 11 al goed gevuld zal zijn. Na de deadline is gestart met het intekenen van de conceptplattegrond, waar we proberen zo veel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeuren van elke exposant. Eind maart ontvangen de ingeschreven exposanten deze plattegrond en hebben zij de mogelijkheid te reageren op de standlocatie. Hierna wordt de plattegrond nog eenmaal herzien, waarna deze medio mei definitief wordt gemaakt.

Bent u nog niet ingeschreven, maar wel voornemens om deel te nemen?

Dan kunt u zich nu alvast inschrijven middels het digitale inschrijfformulier (linken). Inschrijvingen na de deadline van 14 februari kiezen op volgorde van binnenkomst begin mei een beschikbare standpositie. Hierna wordt de definitieve plattegrond online geplaatst op wots.nl (linken) en kunnen posities rechtstreeks vanaf de plattegrond worden gekozen.

Wilt u geïnformeerd worden zodra de definitieve plattegrond online staat? Neem dan contact op met Marc Berkouwer van FHI via e-mail of telefonisch via 033-4657507.