Interactie tussen branches

Interactie tussen branches

Door: FHI, federatie van technologiebranches

 

Door het aanbieden van activiteiten tussen de branches wordt leden meerwaarde van het lidmaatschap geboden. Wij brengen bedrijven uit verschillende FHI-branches bij elkaar en stimuleren de samenwerking. Zo ontstaan er nieuwe netwerken, nieuwe kansen en wordt de verzuiling doorbroken.

 

Data science, 14 januari 2019

FHI organiseert voor leden uit alle branches een bijeenkomst om onderling te leren en elkaar aan te vullen met als thema Data science. We brengen hiermee bedrijven bijeen die zich bezig houden met het analyseren en interpreteren van grote hoeveelheden data. We kijken naar verschillende manieren om te verzamelen maar ook naar verschillende toepassingen met data. Meer informatie vindt u op de website.

 

Energietransitie, 19 december 2018

In diverse groepen van FHI leden komt de energietransitie aan de orde. Duurzaamheid is niet alleen een actueel onderwerp in de landelijke media, er ontstaan nogal wat technische kansen door de gewenste energietransitie. Tegelijkertijd is het een breed onderwerp: stabiliteit van de elektrische netwerken, de mogelijke waterstofeconomie, vermindering van de gasproductie, nieuwe bronnen die ook weer impact op het net hebben, standaarden en zo zijn er nog wat thema’s te noemen. Meer informatie kunt u binnenkort op de website verwachten.