Introducties tijdens de PLOT Conferentie


Elf exposanten tonen tijdens de PLOT Conferentie de laatste test apparatuur en diensten. Voor bezoekers ontstaat hierdoor een mooi overzicht van de mogelijkheden. Exposant j.j. bos introduceert op 8 juni maar liefst twee nieuwe producten; een Strobe-Cam van Limess en een table top Cyclic Fatigue Testing Machine met een servo-pneumatische actuator van LiTeM.

De Strobe-Cam maakt het mogelijk om trillingen, van producten op shakers of rotaties van een motor-proefbank, te visualiseren en vast te leggen. Vervolgens worden deze omgezet in slow-motion beelden die keer op keer kunnen worden afgespeeld en geanalyseerd. De Strobe-Cam is een gebruikersvriendelijk en goedkoop alternatief voor high-speed camera’s en conventionele stroboscopen. De Strobe-Cam zal daarom een standaard instrument worden in ieder vibratie lab.

Voor vermoeiingstesten was u vroeger aangewezen op hydraulische machines. Sinds enige jaren is daar, voor het testen met lagere krachten, een schoner alternatief bijgekomen; de elektrodynamische vermoeiingsmachines. Maar heeft u al aan een derde mogelijkheid gedacht, de servo-gestuurde pneumatische vermoeiingsmachine? LiTeM heeft enkel- en dubbel-koloms vermoeiingsmachines ontwikkeld die een dynamische kracht kunnen genereren tot maximaal 7kN (afhankelijk van de werkfrequentie). De maximale werkfrequentie is 30Hz. Het modulair gebouwde testframe maakt het systeem zeer flexibel en kan worden aangepast aan uw eigen specifieke wensen. Een moderne controller en gebruikersvriendelijke software maken dit testsysteem compleet. Kom bij ons langs en wij zullen u wegwijs maken in de wereld van het pneumatisch testen.

Meld u aan voor een gratis bezoek.