Kennisevent over computerruimtes, datacenters en cloud


15 november vindt voor de tiende keer het IT Room Infra Event plaats. IT Room Infra is in tien jaar uitgegroeid tot hét platform waar bezoekers komen voor informatie om een computerruimte of datacenter te (laten) bouwen. Ook is er meer en meer informatie te vinden over het outsourcen naar de cloud of naar een datacenter (dus niet zelf bouwen). In het programma is hier ook een aparte track voor.

Met de betrokken bedrijven is het programma zeer zorgvuldig samengesteld. Een lezing moet een duidelijke toegevoegde waarde hebben voor de bezoeker. Het resultaat is een programma met 32 lezingen verdeeld over vijf tracks: 1. Bouwen & Beveiligen, 2. Monitoren & Managen, 3. Koeling, Power en Connectiviteit, 4. Eindgebruiker aan het woord, 5. Outsourcen naar datacenter/cloud. Mats Andersson (Lefdal Mine) en Alexandra Schless (Equinix en voorzitter EuroCloudNL) nemen de plenaire lezingen voor hun rekening. Mats Andersson spreekt over de bouw van het grootste datacenter van Europa waar Alexandra Schless ingaat op trends als IoT en cloud en de impact op de datacenters in Nederland.

Het hele programma is hier te lezen. In de vijf nieuwsbrieven wordt iedere keer een thema belicht. Deze nieuwsbrief er aandacht voor de track ‘Bouwen & Beveiligen’.

Meld u aan voor een bezoek.