KISS LoRa, een uniek beursgadget!


Het is weer gelukt! 33 bedrijven zorgen ervoor dat er live op de beursvloer de beursgadget KISS LoRa wordt geproduceerd. 20 januari zagen de betrokken bedrijven dat er voldoende dekking was voor een officiële GO! Het klinkt heel eenvoudig maar onderschat niet welke inspanningen er door de betrokken exposanten geleverd zijn. 1.800 bezoekers verzamelen in 5 stappen een gadget en zijn dan in het bezit van een gadget met gepersonaliseerde webapp. Door in te loggen is het mogelijk waar ook ter wereld de sensorwaarden uit te lezen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de gadget LoRa dekking heeft van The Things Network.

Wienke Giezeman, oprichter van The Things Network, gaf aan dat hij niet zo in zit over de dekking. The Things Network is een community die een open source IOT LoRa netwerk uitrolt over de hele wereld. The Things Network heeft als doel gesteld om tijdens Electronics & Applications de laatste blind spots in Nederland ook dekkend te krijgen. Deze dekking kan gerealiseerd worden als iemand zelf een gateway aanschaft en plaatst.

De bezoeker ervaart dus live hoe de gadget wordt geproduceerd, getest, geprogrammeerd en aangesloten wordt aan het wereld wijde web.

Bezoekers krijgen de gadget in het bezit door langs vijf stands te gaan. Het is nog mogelijk om financieel sponsor te worden, zodat uw bedrijf ook in de looproute wordt opgenomen.

Vanaf medio maart gaat de bezoekersregistratie open en is het mogelijk de KISS LoRa te reserveren.