Krachtige bezoekerswerving voor de World of Electronics


De (potentiële) exposanten van de World of Electronics hebben in het najaar van 2017 grote stappen gezet in de voorbereiding van projecten en seminars. Op 18 januari 2018 worden de seminars afgerond en begin februari geldt dat voor het gadgetproject en de paviljoens. Met de inhoud en de neutrale kennisoverdracht die aan bezoekers geboden wordt, zal de bezoekerswerving des te krachtiger gaan werken. Net zoals tijdens de vorige edities zal een grote groep klanten uit de elektronica markten de World of Electronics bezoeken.

Sinds 2007 trekt de elektronicagadget veel aandacht bij bezoekers. Nu vlak voor Kerst kan de organisatie melden, dat er flinke stappen gezet zijn. Begin januari 2018 zal er meer duidelijkheid komen over de belangrijke componenten, de elektronicaproductie en het ontwikkelen van de app bij het nieuwe gadget. De huidige werktitel is Proximo, waarmee functies voor de nabijheid (proximity), een alarmsysteem en een spelletje door de ontwikkelaar Ideetron in de elektronica zijn opgenomen.

In januari of februari 2018 worden meer algemene projecten opgestart. Zo kunnen exposanten meedoen aan een studentenproject. Voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe of toekomstige collega’s kan dit een zeer gewenst project zijn. De studenten van MBO’s, HBO’s en Universiteiten worden via een tour langs de deelnemende stands gevoerd. Deze deelnemers dienen natuurlijk wel te zorgen voor een leerzame en interactieve demonstratie op hun stand.

Tevens worden boeiende (niet-commerciële) technische projecten benaderd, om als Exciting Technology een wow-effect te gaan bezorgen. Voor de elektronica bezoekers zal er veel te beleven zijn. Deze kennisoverdracht op alle niveau’s stimuleert de bezoekerswerving in het algemeen en het werkt extra sterk voor de deelnemende bedrijven. U kunt als (potentiële) exposant nog betrokken worden bij deze lopende projecten en seminars.

Als u betrokken wilt zijn, kunt u bij Juliëtte Nagar navragen welke mogelijkheden er nog zijn.