Laatste kans om beursgadget KISS LoRa te reserveren, productie gestart (video)


Bezoekers van E&A hebben de mogelijkheid een mooi stukje nieuwe technologie in handen te krijgen. 1.800 bezoekers gaan naar huis met de KISS LoRa (langs 5 stands). Deze IOT-gadget (ontwikkeld door Gepro Electronics) meet verschillende omgevingsvariabelen en via een LoRa verbinding komt dit in een cloudomgeving. Via een webapp wordt dan ook de status uitgelezen. Alles is open source (Arduino) dus de engineer kan er ook zelf mee aan de slag. Bijna alle gadgets zijn al gereserveerd. Dit is de laatste kans om er een te reserveren (alles is gratis). KISS LoRa wordt live op de beursvloer geproduceerd maar zoals je in deze video kan zien heeft AssemblyPartner al een serie geproduceerd en getest.

Ontwikkelaar Gepro Electronics heeft de geproduceerde gadgets getest en goedgekeurd. Ook met The Things Network is de laatste hand gelegd aan de software. The Things Network zorgt voor de LoRa verbinding maar ook voor de backend (cloud server en web app). Ook deze software is afgelopen woensdag released en getest. Bezoekers krijgen vakwerk in handen!

Via de algemene bezoekersregistratielink is het mogelijk een gadget te reserveren. Voor de beurs start, ontvangt iedereen een bevestiging met instructies. Slechts een aantal bezoekers kan nog een gadget reserveren dus wees snel!

Bekijk hier de video van de preproductie.

Meld u nu aan.