LED Event, in een dag weer helemaal bij


Volgende week vindt op woensdag het LED Event in Mechelen en donderdag in Den Bosch het LED event plaats. Dit is de plek voor engineers en R&D managers om in een dag alle nieuwe ontwikkelingen te zien en te horen rondom LED en de connectiviteit eromheen. De verwachting is dat er in België zo’n 300 en in Nederland 400 bezoekers komen. Naast alle nieuwe ontwikkelingen ontstaat er dus ook een goed en krachtig netwerk moment. Leer van elkaar!

Om dit proces te stimuleren bepalen de bezoekers ook wie de LED Applicatie van 2016 ontwikkeld heeft. Bezoekers hebben de mogelijkheid om zelf een applicatie aan te melden en mee te nemen. Op de website is al een eerste overzicht te vinden. Uiteraard demonstreren de exposanten de nieuwste mogelijkheden op hun stands. Ook zeker de mogelijkheden die IoT te bieden heeft.

Zo presenteert Arrow de technologie van Silicon Labs op hun stand. Het doel van deze oplossingen is designers en developers te helpen met technische uitdagingen en producten zo snel mogelijk op de markt te brengen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van de beschikbare modules, systems on chips, software stacks en design software kan de ontwikkeltijd aanzienlijk terug worden gebracht. Zoals ook in de afbeelding te zien richten ze zich op multiprotocol.

Meld u hier aan voor een gratis bezoek