Liquid Cold Plate technologie & Liquid Cooling Systems

Liquid Cold Plate technologie & Liquid Cooling Systems Door: Telerex
Thermisch beheer van elektronische componenten en systemen is uitdagender dan ooit. De energiedichtheid blijft toenemen, terwijl de factoren van de productvorm blijven krimpen.

Engineers moeten thermisch management tijdig in de productontwikkelingscyclus overwegen om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte en stroom beschikbaar is om warmte uit hun systeem te verwijderen. Laird ontwikkelde vloeibare koelsystemen (LCS). Deze op zichzelf staande eenheden recirculeren een koelmiddel tot een vooraf ingestelde temperatuur. Er zijn twee verschillende soorten liquid cooling solutions: een liquid heat exchanger systeem en een compressor‐based systeem. Meer informatie over deze liquid cooling solutions is te vinden op Liquide Cooling Systems Laird.

Daarnaast heeft Mecc.Al een reeks verschillende technische voorstellen ontwikkeld voor de productie van liquid cold plate technologie. Deze verschillende productietechnologieën zijn toepasbaar voor ieder individueel project, omdat zij kunnen worden aangepast aan de eigen specifieke behoeften van het project zelf. Het doel is om altijd de beste technische, thermische en economische oplossing te ontwerpen en te leveren. Het Mecc.Al LCP-assortiment is verdeeld in 4 verschillende productfamilies, waarbij elk product is gedefinieerd volgens een andere speciale productietechnologie en tegelijkertijd extreem flexibel en veelzijdig is, aangepast aan de vereisten van het ontwerp zelf. De gebruikte materialen zijn aluminium in verschillende legeringen, koper, messing en roestvrij staal. Meer informatie over de liquid cold plate technologie is te vinden op MeccAl Liquid Cold Plate Technologies.

Coldplate MeccAl

 
Voor meer informatie: info@telerex-europe.com