MarketingMonday webinar over SEO en SEA start 6 september

MarketingMonday webinar over SEO en SEA start 6 september Door: FHI federatie van technologiebranches

In de MarketingMonday webinars krijgen deelnemers handige tips & tricks over het vergroten van hun online vindbaarheid. Op 6 september starten we met een sessie over SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising). U kunt zich nu alvast aanmelden voor deze interactieve presentatie.

In deze presentatie van MarketingMonday is er veel aandacht voor het optimaliseren van de online vindbaarheid. Ook komt  de ‘ranking’ van een website (SEO) en de meerwaarde van betaald adverteren (SEA) uitgebreid aan bod. Al deze zaken kunnen prima naast elkaar bestaan en in het beste geval zelfs versterken. Hoe dat precies in elkaar zit, komt naar voren in dit webinar. U kunt zich nu alvast inschrijven voor dit webinar via deze link.

Kennisdeling is erg belangrijk voor FHI, federatie van technologiebranches en daarom zijn de MarketingMonday webinars in het leven geroepen. Deze sessies geven inzicht in de werking van marketing. Zo werd in eerdere sessies onder meer gesproken over de werking van social media, het uitgebreide ledenprofiel van FHI Industriële Elektronica en het verbeteren van uw online vindbaarheid. Alle webinars die voor de zomerstop plaatsvonden, zijn terug te kijken via dit YouTube-kanaal van FHI.