Membraanschakelaars voor veeleisende toepassingen

Membraanschakelaars voor veeleisende toepassingen Door: SCHURTER Electronics B.V.
 

SCHURTER ontwikkelt en produceert al vele jaren op maat gemaakte membraanschakelaars voor uiteenlopende toepassingen in tal van sectoren. Met onze brede knowhow vinden wij ook voor bijzondere of veeleisende toepassingen de optimale oplossing.

Onze hoogwaardige membraanschakelaars worden gekenmerkt door hun betrouwbaarheid in ieder productieproces en onder alle omstandigheden. Zij worden geproduceerd met behulp van de modernste technologie en volgens de hoogste industriële normen. De gecertificeerde materialen en processen garanderen de hoogste kwaliteit en voldoen aan alle gestelde eisen.

Membraanschakelaars die gebruikt worden in zeer gespecialiseerde toepassingen, zoals een industriële automatiseringsomgeving of de medische technologie, kunnen alleen ontwikkeld worden door een fabrikant met specialistische kennis en relevante ervaring. Met specifieke knowhow op dit gebied ondersteunt SCHURTER al jarenlang opdrachtgevers bij hun productontwikkeling.

Elke membraanschakelaar van SCHURTER wordt op maat gemaakt, ongeacht of het om kleine of grote aantallen gaat. Dankzij een grotendeels geautomatiseerd productieproces is een constante hoge kwaliteit gewaarborgd en kan SCHURTER concurreren met Aziatische fabrikanten.