Mobiele Service van EURO-INDEX

Mobiele Service van EURO-INDEX Door: EURO-INDEX b.v.

Tijdens de VSK in februari heeft het publiek voor het eerst kennis kunnen maken met de nieuwe Mobiele Service van EURO-INDEX. De prachtige ruime bestelbus is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten.

Een exacte kopie van ons uitgebreide kalibratielaboratorium was wegens de beperkte ruimte uiteraard niet mogelijk, maar we hebben het dicht kunnen benaderen. Zo is de wagen voorzien van twee volledig ingerichte werkplekken voor onze deskundige technici. Deze werkplekken zijn voorzien van alle relevante gereedschappen en diverse kalibratoren voor gasanalyse, gasdetectie, druk, temperatuur en elektrische grootheden. Een klimaatinstallatie zorgt ervoor dat de temperatuur in het mobiele laboratorium onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties. Alle informatie over de instrumenten en procedures, evenals de kalibratiehistorie van uw meetinstrumenten staan direct tot de beschikking van onze technici, door een constante verbinding met de server in onze hoofdvestiging. Zo kunnen we op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete KWS behandeling, inclusief preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), voorkalibratie, justage en nakalibratie.

Doordat de werkzaamheden op locatie kunnen worden gedaan kan veel tijd worden bespaard op logistiek. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de Mobiele Service dus we zijn op korte termijn operationeel.

Onze onderhoudstechnici zijn VCA gecertificeerd.

Neem voor meer informatie over onze Mobiele Service contact op met onze serviceafdeling. Wij adviseren u graag over de best passende oplossing.

Klik hier voor meer informatie