Nieuwsbrief: Terugblik Power Electronics, ALV en eventkalender najaar 2020

Nieuwsbrief: Terugblik Power Electronics, ALV en eventkalender najaar 2020 Door: FHI

Elk kwartaal ontvangen de leden van de branche Industriële Elektronica een nieuwsbrief met een update van nieuwe bijeenkomsten, activiteiten en andere zaken die spelen in de branche. Deze nieuwsbrieven hebben als doel de informatievoorziening naar u, als lid, te versterken.

In deze editie komt het volgende aan bod:

Terugblik digitale Power Electronics event 2020

Vorige week was het zover...  Drie dagen lang heeft het digitale Power Electronics event plaats gevonden. We kijken met trots terug op dit online event, dat in korte tijd van een fysiek event omgebouwd is naar een digitaal event. Hiermee hebben we ook de aftrap mogen doen voor het allereerste digitale event dat gehouden werd bij FHI. Spannend was het, maar samen met de exposanten en be

zoekers hebben we een heel mooi event met een sterk programma neer weten te zetten. Wel 500 kijkers hebben één of meerdere webinars tijdens het event bezocht, daarvoor dank aan alle betrokkenen.

Interacties zijn online ook mogelijk
Interacties op gepaste afstand via een online platform zijn mogelijk, dat heeft het Power Electronics event bewezen. Het publiek werd via polls om hun mening gevraagd. Ook werd de vakkennis getest door verschillende vragen te stellen aan het publiek.

Daarnaast brachten onvoorziene omstandigheden enkele bijzondere situaties met zich mee. Zo zorgde een langs razende ambulance voor een korte verstoring en waren we kort uit de lucht dankzij een stroomuitval. Hoe ironisch ook, het blijkt maar weer dat we niet zonder Power electronics kunnen. Lees verder...

Algemene ledenvergadering en eventkalender najaar 2020

Vanwege het grote succes tijdens het digitale Power Electronics event, is er besloten een aantal events dit najaar door te laten gaan in digitale vorm. Vooralsnog houden we de events digitaal, eind van het jaar wordt er gekeken of er weer mogelijkheden zijn voor fysieke events in het voorjaar van 2021.

Onderstaand vindt u een overzicht van de events die op de planning staan voor dit najaar. Graag willen we u ook attenderen op de Algemene ledenvergadering die plaats zal vinden op donderdag 1 oktober. We hopen u te mogen verwelkomen tijdens de ALV. Op een later moment informeren wij u nog of deze fysiek of digitaal zal plaatsvinden.

Bij sommige events staat alleen een weeknummer vermeld, houdt u er rekening mee dat het om twee à drie daagse events gaat in digitale vorm. Wij zullen u op een later moment informeren over de exacte dagen waarin het event in de desbetreffende week plaats zal gaan vinden.

Componenten bijeenkomst
week 36, 2 september

Test & measurement bijeenkomst
week 38, 15 september

Telecom Infra event
week 39, 21 - 25 september

Algemene ledenvergadering
week 40, donderdag 1 oktober

LED Lighting & Technology Conference
week 41

Design Automation & Embedded Systems event
week 47

IT Infra event
november (week is nog niet bekend)

RF Technology event
1-3 december