Nog 1 stand in het Test & Meet Paviljoen


U hoeft alleen uw apparatuur mee te nemen! Midden in hal 9 wordt het Test & Meet Paviljoen gebouwd. 300 vierkante meter vol met Test & Meet apparatuur. De standbouw is bepaald, catering besteld, hostesses geregeld en er is nog een plaats vrij. De laatste stand is 15m2 groot. De kosten liggen hoger dan een normale stand maar alles is al geregeld en u profiteert van de gezamenlijke promotie!

De gezamenlijke boodschap van de deelnemende bedrijven is ‘U vindt hier uw Test & Meet oplossing’. In het paviljoen staan tien bedrijven met veel uiteenlopende specialismen. Bezoekers kunnen hier bijvoorbeeld terecht voor het testen van draadloze signalen, klimaattesten, data acquisitie, testen/certificeren en kalibratie.

Op de website is een overzicht te vinden van de deelnemende bedrijven. Op deze site komt ook te staan welke demonstraties zij op het paviljoen gaan verzorgen.

Op de beursvloer zal de grootste stand van de beurs goed opvallen en op de beursplattegrond is de stand ook nog eens apart aangeduid. Mediapartner E-totaal schrijft over het paviljoen en haar deelnemers. Het Test & Meet Paviljoen kan een goede manier zijn om veel aandacht te krijgen.

Voor deze stand betalen leden € 4.980,- en niet leden € 6.340,-.

Neem voor meer informatie contact op met Eline Hazeleger (e.hazeleger@fhi.nl).