ODU AMC® High-Density met CAT-6A-specificaties

ODU AMC® High-Density met CAT-6A-specificaties Door: Telerex

Hoogwaardige datatransmissie in een compact systeem. De technologiebranche kenmerkt zich door een continue groei van het datavolume. De focus ligt voornamelijk op snelle en veilige datatransmissie. De bestaande standaardsystemen voor deze toepassingen voldoen vaak niet aan de steeds hogere technische eisen aan robuustheid en ruimtebesparende connectoren.

ODU levert de ideale systeemoplossing voor deze vereisten in de vorm van de nieuwe ODU 10 Gbit/s Ethernetmodules in de ODU AMC® High-Density connectorserie. De inbouwmodules van deze robuuste serie voor ronde connectoren garanderen veilige en hoogwaardige datatransmissie die voldoet aan actuele MIL-specs.

Naast toepassingen in de militaire en beveiligingstechniek biedt ODU hoogwaardige verbindingssystemen zoals de ODU AMC® High-Density productserie, inclusief kabels en overmolding voor standaardtoepassingen of klantspecifiek, of flex-layer-constructies voor alle branches en veeleisende toepassingen. ODU levert deze bewezen verbindingstechnologie ook in hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen die op maat voor de klant worden gemaakt.

ODU AMC® high-density

Uw voordelen op een rij:

  • Cat-6A datatransmissie tot 10 Gbit/s
  • Geschikt voor kabels met max. AWG 24
  • Dichtheid IP68, 20 m (120 min.)
  • Flexibiliteit: op de ingebouwde connectoren kunnen twee vergrendeltypes worden aangesloten: Snelsluiters of met extra schroefvergrendeling. Afhankelijk van de toepassing van de klant levert ODU twee systeemoplossingen.

Voor meer informatie neem contact op met onze sales engineers via info@telerex-europe.com