Ontdek tijdens MarketingMonday hoe u pakkende content schrijft

Ontdek tijdens MarketingMonday hoe u pakkende content schrijft Door: FHI federatie van technologiebranches

Op maandag 12 april vindt om 15:00 uur het webinar MarketingMonday: How to content plaats. In deze interactieve presentatie leert u hoe u aantrekkelijke teksten voor websites schrijft. Dit webinar is exclusief voor leden en erg praktisch ingestoken.

Het webinar is bedoeld voor FHI-leden die hun online zichtbaarheid willen vergroten. Sinds dit jaar is het ledenprofiel uitgebreid en staat digitalisering hoog op onze agenda. Om (potentiële) klanten aan uw bedrijf te binden, moet u online vindbaar zijn. Dat doet u door aantrekkelijke content te maken. Naast video’s en podcasts kunnen dat ook blogs, nieuwsberichten en artikelen zijn. Schrijven voor een website vereist echter een andere benadering dan teksten voor gedrukte media.

Websiteteksten moeten kort en bondig zijn en voorzien zijn van keywords waarop uw klanten u zoeken. Deze trefwoorden moeten in uw webteksten terugkomen, maar de kunst is om niet teveel dezelfde benamingen te gebruiken. Goede content is aantrekkelijk geschreven en tegelijkertijd doelgroepgericht. In het webinar leert u waar goede content aan moet voldoen en helpen we u op weg met uw contentcreatie. Tijdens deze bijeenkomst verduidelijken we ook hoe u met een ingevuld FHI-ledenprofiel nog meer (potentiële) klanten bereikt.

Mocht u niet over de benodigde tijd of menskracht beschikken om content te creëren dan kunt u de hulp inschakelen van de contentservice van FHI. Onze (online) redacteur Frank van de Ven is gespecialiseerd in de branche Industriële Elektronica en exclusief inzetbaar voor uw doelgroep. Meer informatie over deze nieuwe dienstverlening vindt u hier.

U kunt zich via onderstaande link voor het webinar aanmelden!
MarketingMonday: How to content (wbinarjam.com)