PLOT situatie t.a.v. Corona virus - Ledenbijeenkomst 9 april uitgesteld

PLOT situatie t.a.v. Corona virus - Ledenbijeenkomst 9 april uitgesteld Door: FHI

Beste PLOT’ers,

Ik hoop dat het allemaal goed met jullie gaat en de lichamelijke gevolgen van het Corona-virus beperkt voor jou en je naasten blijven.

We zouden weer heel graag bij elkaar komen, dit keer bij Bosch op 9 april a.s.  Je begrijpt dat dit in verband met het alles overheersende Corona virus niet verantwoord is.

Hoe graag we ook zouden willen, we kunnen onze leden niet aan onnodige en onverantwoorde risico’s blootstellen. Het bestuur heeft dus besloten om de ledenvergadering van 9 april tot onbepaalde tijd uit te stellen.

Natuurlijk bezinnen we ons over andere manieren om aan onze doelstellingen te blijven voldoen. Daarbij zou je kunnen denken aan virtuele meetings, de website of via de reguliere email en telefoonkanalen natuurlijk.

De regeringsmaatregelen hebben een grote impact op het sociale en economische verkeer. Voor veel bedrijven is dit ook een zware tijd, des te belangrijker is de samenwerking tussen de mensen.

Met al jullie inzet gaan we zeker een inhaalslag maken en gaan we na deze dip een drukke tijd tegemoet. In dat vooruitzicht is het vooral nu belangrijk kennis met elkaar te blijven delen en te anticiperen hoe we hier straks mee omgaan, b.v. capaciteit testhuizen, effectiviteit en prioritering testen, mogelijkheden om nu toch door te blijven draaien, vooruit te werken, analyses te doen etc. etc. PLOT zal hierbij ook zoveel mogelijk helpen.

Maar eerst de dip doorstaan en daar sterker uitkomen, dat is nu de uitdaging. Ik wens jullie daar namens het hele bestuur veel sterkte en wijsheid bij en heb daar ook veel vertrouwen in.

En… dat we elkaar vervolgens in juni of september weer veilig kunnen ontmoeten. Ik zie daar naar uit!

Namens het PLOT bestuur
Harry Roossien
(voorzitter)