Primeur: D&E 2017 (ook) in Mechelen


Het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems (D&E) event kent een lange traditie. In 2016 werd de 18e editie op rij georganiseerd in Congrescentrum 1931 Brabanthallen in Den Bosch. Elektronica-ontwikkelaars en  toepassers van embedded systems namen kennis van de laatste technologieën en wisselden visies en ervaringen uit met vakgenoten.

Vanuit de betrokkenheid van vele FHI lidbedrijven en persoonlijke gesprekken is er opgemerkt dat de exposanten met het D&E programma ook graag de Belgische elektronicamarkt willen informeren. Tijdens de D&E 2017 kick-off meeting op 8 februari jl. is in Leusden dan ook met ruim 20 aanwezigen besloten om te starten met het organiseren van D&E België. Na een goede ervaring met Technopolis in Mechelen tijdens het LED evenement van 2016 werd deze inspirerende locatie wederom als voorkeur verkozen. D&E België vindt plaats op 11 oktober 2017 en een dag later in Nederland (Den Bosch).

Hot topics D&E event

De hoofdthema’s van het conferentieprogramma zijn de topics: IoT, Embedded, Security, Production, Electronic Design, PCB technologie, FPGA.

Eind april vindt het eerste deelnemersoverleg plaats met een Go/No Go-moment voor het event in België. Bij 18 exposanten kan het in Technopolis plaatsvinden (op dit moment zijn er 10 bedrijven definitief ingeschreven). Bij een Go zal tijdens dit overleg ook het programma worden vormgegeven waarbij de eerste 24 ingeschreven bedrijven een presentatie kunnen geven.

Na de kick-off meeting en de eerste persoonlijke gesprekken met de betrokken bedrijven is er veel vertrouwen dat de primeur van het D&E event op 11 oktober 2017 in Mechelen een succes wordt! Met elkaar gaan we voor een sterk netwerkmoment om vele bezoekers op de hoogte te brengen van de verbeterslagen op het gebied van hardware, software en testing binnen de thema’s.

Heeft u vragen over het evenement, tips of opmerkingen? Neem dan contact op met Marvin Monrooij +31 (0)33 465 75 07 / Marvin@fhi.nl