Programma IT Infra & Telecom Infra event compleet

Programma IT Infra & Telecom Infra event compleet Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het programma van het IT Infra & Telecom Infra event is compleet. Op 1 december verwelkomen we u graag in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch waar u in één dag wordt bijgepraat over de stand van zaken rond datacenters en telecom. De positie en verduurzaming van datacenters loopt als een rode draad door het programma heen. Nederland bekleedt wereldwijd een toppositie als het gaat om datacenters en die positie willen we graag behouden. Aandacht voor vergroening en een goede samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid zijn hierbij cruciaal.

Plenair spreker Andrew van der Haar van de Fiber Carrier Association opent het programma  met een urgente lezing over connectiviteit en glasvezelverbindingen. Om onze internationale concurrentiepositie te verbeteren, moeten we de kwaliteit van onze kabels op peil houden. Na de presentatie van Van der Haar heeft de bezoeker de keuze uit maar liefst dertien inhoudelijke lezingen van specialisten in hun vakgebied. De onderwerpen lopen uiteen van energiezuinig koelen van datacenters tot het verbeteren van bedrijfsprocessen en kosten met IoT-tracking.

Verduurzaming

Na een paneldiscussie over de digitalisering van de Nederlandse infrastructuur sluit plenair spreker Dirk Haryvan van Certios de dag af. Haryvan zoomt tijdens zijn presentatie in op de verduurzaming van datacenters. Een heet hangijzer dat veel aandacht trekt in de media. Hij legt op overtuigende wijze uit hoe datacenters energie én kosten kunnen besparen door aandacht te besteden aan het milieu.

Traditiegetrouw sluiten we het event af met een netwerkborrel waar u kunt bijpraten met collega’s en concullega’s in uw vakgebied.

Events samengevoegd

IT Infra en Telecom Infra waren voorheen twee aparte events. In overleg met exposanten zijn de events dit jaar samengevoegd omdat er veel overlap was in de thema’s. Op dit moment hebben 38 exposanten zich aangemeld voor het event, maar er zijn nog een aantal standplaatsen vrij. Als u wilt exposeren, verzoeken wij u om contact op te nemen met projectmanager Miranda van Wijk via: miranda@fhi.nl.